Om Moshi information

Vores virksomhed producerer hovedsageligt den hærdede glasskærmbeskytter til mobiltelefoner og har mere end 10 års erfaring.
Ved du hvordan skærmbeskytteren er lavet? Glasset blev skåret til, så det ligner en mobiltelefon, kanterne blev skåret ud, så det ikke skulle ridse, og derefter opvarmet og hærdet efter polering. Gør det hårdt, rent og sprøjt derefter olie på overfladen af ​​den hærdede glasskærmbeskytter fastgør limen, og tag den til sidst til test.Detekteringen er opdelt i flere dele: faldvinklen skal være 115°, friktionsmodstanden skal være mere end 1000 gange, den faldende kugletest med 32g solid kugle falder lodret, holdekanttesten, den generelle transmittans vil nå mere end 85 %.
Vi har også deltaget i forskellige udstillinger, den seneste var Guangzhou International Electronic & Electrical Expo fra 4. til 6. september 2021, og Global Resource Consumer Electronics Expo fra 10. til 12. december 2021.
Vi har tre fabrikker, en i Guangzhou panyu, to i Dongguan, så forbrugerne kan tro, at vores fabrik er en vis styrke.Vi har alle slags skærmbeskyttere i hærdet glas til mobiltelefoner:
1.2.5D skærmbeskytter i hærdet glas med silketryk. (Tykkelse: 0,33 mm/0,4 mm; funktion: Anti-fingeraftryk, Anti-olie, tilføjet kantforstærkning.)
2.3D epoxyharpiks hærdet glas skærmbeskytter.(Anti-fingeraftryk,Anti-olie,Anti-brud)
3.3D kold udskåret hærdet ætset glas skærmbeskytter.(Materialer: Højt aluminiumsglas + Korea AB lim; tykkelse: 0,58 mm)
4.TPU film skærmbeskytter.(tykkelse: 0,1 mm)
Og ikke kun det, vi har også high definition, frostet beskyttelsesfilm, anti-blåt lys, kan beskytte øjnene på den grønne lysfilm, for at forhindre andre i at kigge anti-peep-film, den nye AR anti-reflekterende film er for at undgå blænding af at bruge mobiltelefoner i solen, og så videre.
Vi vil bestræbe os på at give forbrugerne den største velfærd, så kunderne køber tryghed, brug roligt.
Din telefonskærm, vi beskytter den.
Hvad venter du på? Vælg mig lige nu!


Indlægstid: Jan-08-2022