Udviklingen går hurtigere og hurtigere, og videnskab og teknologi er konstant avanceret

I dagens samfund bliver udviklingen hurtigere og hurtigere, og videnskab og teknologi er konstant avanceret. Nu er der en mobiltelefon hærdet beskyttelsesfilm og film som en af ​​filmen.

Med udseendet af denne filmstick-artefakt, for at løse problemet med, at alle klæber mobiltelefonens skærmbeskytter, klæber filmen skævt eller positionen er ikke nøjagtig nok.

Dråbevinkeltest 117° til 119°. Tempereringstid 4 timer, galvaniseringsbelægning, slidstyrke 3000 gange.Dropball-testen bruger en 64G solid bold tre gange i en højde på 120 cm uden at gå i stykker, med en omvendt kant på 60C.High definition, screen print, anti-peep tre muligheder.HD-film gør mobiltelefonens skærm klar, hd og gennemsigtig, fingeraftrykssikker.Sekundær forstærkning af silkefilmskant, anti-ridse, anti-olie.Anti-peep film 30° for privatliv og anti-brud.

Ved du, hvordan man installerer denne mobiltelefonfilm og patchfilm som en af ​​artefakterne?Tør først telefonens skærm af med en spritpose og rengør den, tør den derefter af med en tør spejlklud. Brug støvsuger til at absorbere støv. Pilen er over hånden, tag trækmærket af og fjern det beskyttende lag.Lås din telefon på plads. Skub og tryk derefter med pegefingeren fra højre mod venstre, skub og tryk derefter fra top til bund. Vent et stykke tid og tag limtøjet ud. Denne film er ikke kun enkel og bekvem, nem at installere, på grund af sin præcise placering, men også for at løse problemet, at folk vil holde mobiltelefon film skævt.På nuværende tidspunkt kun har iPhone11/12/13-serien.

Styrk hårdhed, anti-ridse slidstyrke.Olieafvisende og smudsafvisende, ren til enden.Super sejhed, nægter at bryde kant.Professionel instrumentstøtte, høj præcision glat kvalitetssikring.Effektiv beskyttelse, superhærdende.

Handling er bedre end hjerte!
hgfd


Posttid: Mar-04-2022